Meny

Bestäm själv som
egenanställd!

Skapa konto gratis, nu!
Freedom
lies in being
bold.
Trustpilot
Ikon egenanställd

Kom igång!

Skapa konto kostnadsfritt hos Billfactory via ditt BankID, du är igång på 3 minuter.
Ikon portfölj

Kör hårt!

Du gör jobbet och fakturerar dina kunder, vi sköter resten av pappersarbetet. Du är försäkrad och vi tar fullt arbetsgivaransvar.
Ikon pengar

Lön nästan direkt!

Vi betalar ut din lön samma dag som din kund betalat fakturan, till 4% av din fakturasumma.
Räkna ut din lön
Se hur mycket lön du får ut efter skatt (inkl. semesterersättning)
Ett fakturabelopp på kr ger dig 5000 kr i lön efter skatt.
Se hur vi har räknat
Fakturasumma (exkl. moms)
 kr
billfactory avgift
-
 kr
Arbetsgivaravgift
-
 kr
Din lön (brutto)
=
 kr
Inkomstskatt
-
 kr
Din lön (netto)
=
 kr
Billfactory ger dig mer tid till det du gillar

Vi hjälper dig att vara fri!

Jobba med vad du vill, när du vill och med vem du vill. Fokusera på det du är bra på, istället för att lägga en massa tid åt pappersarbete och administration – det tråkiga tar vi hand om och det ger dig mer tid till annat. Vi erbjuder dessutom ett lägre pris än våra närmaste konkurrenter, från 4% i avgift, utan att tumma på din trygghet.

Du loggar enkelt in i tjänsten med ditt BankID, det är säkert. Under dina uppdrag är du försäkrad och vi tar arbetsgivaransvar för dig. Under alla steg i processen hålls du uppdaterad via tjänsten och vi betalar ut din lön samma dag som din faktura blivit betald.

Billfactory vill göra det lättare att arbeta

Mångfald!

Billfactory har den enda tjänsten på marknaden med arabiskt språk – vi tror att det förenklar och möjliggör att få sitt första arbete i Sverige. Vi sänker trösklarna för arbete i Sverige genom att digitalisera anställning och affärsverksamhet. Det är vi stolta över!

Hos oss finns också ett stort nätverk av företag som kan vara intresserade av dina tjänster, denna förmedling är helt kostnadsfri!

Citat
Inspiration exists, but it has to find us working.
Pablo Picasso
Orange logtyp b som representerar billfactory

Billfactory är ett egenanställningsföretag som möjliggör att privatpersoner kan fakturera utan att ha eget företag. Det hjälper människor att jobba med sin passion och driva sina egna idéer utan att syssla med pappersarbete och annan administration. Vi förenklar anställning och företagande eftersom arbetsmarknaden för tjänster förändras i en hög takt. Vi sänker trösklarna för arbete eftersom människor varken behöver anställas av en arbetsgivare eller ha kunskapen att starta eget företag. Vi satsar på en flerspråkig tjänst som många människor kan förstå även om man inte kan det svenska språket, eftersom vi tror att det är en bra möjlighet för sitt första jobb i Sverige. För företagare erbjuder vi möjligheten att anlita kompetens som man själv valt, utan att behöva anställa. Det säkrar produktivitet och förenklar företagares vardag. Vi ser det som vårt uppdrag att göra livet enklare och roligare för människor att driva sina egna idéer till affärer och förverkliga sin strävan efter frihet och att bestämma själv. Freedom lies in being bold.

Samarbeten