Meny

Arbetsmiljö

Din arbetsmiljö är viktig för oss

Ta reda på vad som gäller

Din arbetsplats kan ha lokala föreskrifter kring säkerhet och arbetsmiljö. Ta reda på dessa med hjälp av din kund och kontakta oss om du känner dig osäker. Försiktighetsprincipen gäller.

Läs vår arbetsmiljöpolicy

Tillsammans säkrar vi en god och trygg arbetsmiljö. Vi förklarar det gemensamma ansvaret och vad du gör om du utsätts för hot, risker eller andra händelser kopplat till din egenanställning. Läs mer här

Checklistan för ditt yrke

Alla yrken har olika riskprofiler kopplade till arbetsmiljö. Arbetsmiljöverket har tagit fram riskprofiler baserat på yrke. Vi vill att du går igenom dessa innan du påbörjar ett uppdrag.

Utbilda dig on-line

Ett sätt att öka ditt medvetande om risker är att utbilda sig. Kurserna om belastningsergonomi samt hot & våld är obligatorisk för dig som tänkt frilansa hos billfactory
Citat
I just feel like you should be able to have a respectful work environment, because if you do, you'll be your best self
Peggy Johnson

Billfactory är ett egenanställningsföretag som möjliggör att privatpersoner kan fakturera utan att ha eget företag. Vår vision är att bli störst på egenanställning. Vi hjälper människor att jobba med sin passion och driva sina egna idéer utan att syssla med pappersarbete och annan administration. Vi förenklar anställning och företagande eftersom arbetsmarknaden för tjänster förändras i en hög takt. Vi sänker trösklarna för arbete eftersom människor varken behöver anställas av en arbetsgivare eller ha kunskapen att starta eget företag. Vi satsar på en flerspråkig tjänst som många människor kan förstå även om man inte kan det svenska språket, eftersom vi tror att det är en bra möjlighet för sitt första jobb i Sverige. För företagare erbjuder vi möjligheten att anlita kompetens som man själv valt, utan att behöva anställa. Det säkrar produktivitet och förenklar företagares vardag. Vi ser det som vårt uppdrag att göra livet enklare och roligare för människor att driva sina egna idéer till affärer och förverkliga sin strävan efter frihet och att bestämma själv. Vi är bäst på egenanställning, och vi strävar efter att bli störst på egenanställning.

Dela

FacebookLinkedIn Epost