Meny

Bäst på egenanställning

Kan man vara bäst på egenanställning och samtidigt erbjuda en billig avgift 4%? Ja, vi har högt förtroende bland flera hundra som fakturerar som privatperson.

bäst på egenanställning billig avgift smart interface
Billfactory är bäst på egenanställning

Vi förklarar varför vi är bäst på egenanställning och kan erbjuda en billig avgift på 4%

Billig avgift

Fakturera som privatperson med 4% i avgift, klart lägre än våra konkurrenter. Det innebär mer pengar till dig. Du betalar inget för att registrera ett konto hos oss!

Tryggt och säkert

Vi samarbetar med pålitliga partners. Du loggar in med BankID och du är liv- och olycksfall försäkrad samt omfattas av vår ansvarsförsäkring. Det är säkert, tryggt och enkelt för dig.
fakturera som privatperson

Fungerande tjänst

Via ditt konto har du full koll på dina fakturor, kunder, uppdrag och lönebesked. Allt sker digitalt och du får automatiska uppdateringar för alla händelser. Vi hanterar RUT, utlägg, milersättningar och traktamenten.

InstantPay – ta betalt med Swish

Har du privatkunder och vill ta betalt direkt? Med InstantPay får du lön dagen efter att du tagit betalt av din kund. Tjänsten är helt integrerad med Swish – enkelt för dig och din kund. Läs mer här!
billig egenanställning

Fakturera i valfri valuta

Du kanske har utländska kunder? Inget problem – hos oss kan du fakturera i de vanligaste valutorna som USD, EUR, DKK, NOK och GBP. Har du behov av annan valuta? Vi löser det också!
fakturera som privatperson

Uppdragsavtal med din kund

Vi har gjort det enkelt för dig – via ditt konto skapar du upp uppdragsavtal med din kund – det blir tryggt för dig och det säkerställer att du får betalt.
fakturera som privatperson som nyanländ

Flerspråkig tjänst

Vi vill att så många som möjligt ska få chansen att vara egenanställda. Därför finns vi på flera språk än våra konkurrenter. Vi tror det kan hjälpa många till sitt första riktiga jobb i Sverige.
instantwage - snabblön

InstantWage

Vi erbjuder en tilläggstjänst som innebär att du får din lön i express fart (8% avgift totalt) innan kunden betalat fakturan. För dig som gillar att få lön snabbt!
billig egenanställning

Support

Vi finns här för er skull, ta kontakt med oss via chat, email eller telefon om du har frågor eller om du vill ha tips om hur du kan bli framgångsrik som egenanställd. Bäst på egenanställning helt enkelt!
Härligt, jag vill skapa konto och köra igång!
Trustpilot
Räkna ut din lön
Se hur mycket lön du får ut efter skatt (inkl. semesterersättning)
Ett fakturabelopp på kr ger dig 5000 kr i lön efter skatt.
Se hur vi har räknat
Fakturasumma (exkl. moms)
 kr
billfactory avgift
-
 kr
Arbetsgivaravgift
-
 kr
Din lön (brutto)
=
 kr
Inkomstskatt
-
 kr
Din lön (netto)
=
 kr

Billfactory är ett egenanställningsföretag som möjliggör att privatpersoner kan fakturera utan att ha eget företag. Vår vision är att bli störst på egenanställning. Billfactory hjälper människor att jobba med sin passion och driva sina egna idéer utan att syssla med pappersarbete och annan administration. Vi förenklar anställning och företagande för att arbetsmarknaden för tjänster förändras i en hög takt. Vi satsar på en flerspråkig tjänst som många människor kan förstå om man inte kan det svenska språket och vi tror att det är en bra möjlighet för sitt första jobb i Sverige. Vårt uppdrag är att göra livet enklare och roligare för människor att driva sina egna idéer till affärer och förverkliga sin strävan efter frihet och att bestämma själv. Billfactory är bäst på egenanställning, och vi strävar efter att bli störst på egenanställning.

Dela

FacebookLinkedIn Epost