Meny

Företags­tjänster

Anlita en egenanställd!

Cropped shot of a businessman extending his arm for a handshake

Rekrytera en frilansare, istället för att anställa

Vi erbjuder företagstjänster där ni som kund får tillgång till vårat stora nätverk av egenanställda för både enklare samt mer avancerade jobb. Vi erbjuder dig kompetenser och personer som du normalt inte hittar via bemanningsbolag eller andra konsultfirmor.

Flexibilitet

Anlita en egenanställd istället för att anställa. Betala för prestation snarare än tidsåtgång. Du får ett ytterligare verktyg för att hantera dina resursbehov.

Rekrytering

Vi har ett stort nätverk av egenanställda. Låt oss hjälpa dig med hitta rätt person för dina behov.

Effektivitet

Billfactory är en helt digitaliserad tjänst. Ni får en faktura istället för att hantera personaladministration, hantering av skatter och arbetsgivaravgifter.

Kontakta oss för att veta mer

Citat
You can do anything, but not everything.
David Allen

Billfactory är ett egenanställningsföretag som möjliggör att privatpersoner kan fakturera utan att ha eget företag. Vår vision är att bli störst på egenanställning. Vi hjälper människor att jobba med sin passion och driva sina egna idéer utan att syssla med pappersarbete och annan administration. Vi förenklar anställning och företagande eftersom arbetsmarknaden för tjänster förändras i en hög takt. Vi sänker trösklarna för arbete eftersom människor varken behöver anställas av en arbetsgivare eller ha kunskapen att starta eget företag. Vi satsar på en flerspråkig tjänst som många människor kan förstå även om man inte kan det svenska språket, eftersom vi tror att det är en bra möjlighet för sitt första jobb i Sverige. För företagare erbjuder vi möjligheten att anlita kompetens som man själv valt, utan att behöva anställa. Det säkrar produktivitet och förenklar företagares vardag. Vi ser det som vårt uppdrag att göra livet enklare och roligare för människor att driva sina egna idéer till affärer och förverkliga sin strävan efter frihet och att bestämma själv. Vi är bäst på egenanställning, rekrytera en frilansare istället för att anställa.