Meny

Egenanställning för företag

Vi erbjuder personer med egenanställning för företag. Anlita en frilansare istället för att anställa och fokusera på prestationen istället för pappersarbete.

egenanställning för företag hyr en frilansare
Cropped shot of a businessman extending his arm for a handshake

Hyr en frilansare, istället för att anställa

Vi erbjuder företag vårt nätverk av egenanställda för att ni ska kunna hyra en frilansare för både enklare samt mer avancerade uppdrag. Vi erbjuder dig kompetenser och personer som ni normalt inte hittar via bemanningsbolag eller andra konsultfirmor. Hyr en frilansare!

Flexibilitet av personal

Anlita en egenanställd istället för att anställa. Betala för prestation snarare än tidsåtgång. Du får ett ytterligare verktyg för att hantera dina resursbehov.

Rekrytering av personal

Vi har ett stort nätverk av egenanställda och frilansare. Låt oss hjälpa dig med hitta rätt frilansare för dina behov.

Effektivitet av personal

Billfactory är en helt digitaliserad tjänst för de egenanställda. Ni fokuserar på prestationen och får en faktura istället för att hantera personaladministration, hantering av skatter och arbetsgivaravgifter.

Ta reda på mer om att anlita en egenanställd genom att kontakta oss via formuläret nedan

Citat
You can do anything, but not everything.
David Allen

Billfactory hjälper människor att jobba med sin passion och driva sina egna idéer utan att syssla med pappersarbete och annan administration. Genom att förenkla företagande. Trösklarna sänks för arbete därför att människor varken behöver anställas av en arbetsgivare eller ha kunskapen att starta eget företag. Vi satsar på en flerspråkig tjänst för att många inte kan det svenska språket, eftersom vi tror att det är en bra möjlighet för sitt första jobb i Sverige. För företagare erbjuder vi egenanställning för företag som därmed kan anlita kompetens som man själv valt, utan att behöva anställa. Det säkrar produktivitet och förenklar företagares vardag. Vi ser det som vårt uppdrag att göra livet enklare och roligare för människor att driva sina egna idéer till affärer och förverkliga sin strävan efter frihet och att bestämma själv. Rekrytera en frilansare istället för att anställa.

Dela

FacebookLinkedIn Epost