Meny

Fakturera utan företag med Swish

Med InstantPay kan man fakturera utan företag med Swish. Öppna InstantPay och ta betalt direkt av din kund och få din lön 1-2 bankdagar senare.

Fakturera utan eget företag med Swish
fakturera utan eget företag billfactory

Vi vet att du som egenanställd vill få ut din lön snabbt. Vi betalar ut din lön på 1-2 bankdagar med InstantPay, om du fakturerar utan företag med Swish

egenanställd checklista

Gör det du är bra på

Kom överens med din kund som egenanställd. Tänk på att föranmäla dina uppdrag via ditt konto.
Snabb utbetalning egenanställd

Fakturera utan eget företag med Swish

Vem vill vänta på sin lön? Öppna InstantPay och ta betalt direkt med Swish. Kunden öppnar sin Swish app och signerar.
egenanställd billig avgift

Lön direkt

Du får lön dagen efter, snabbt eller hur? Du kan även välja att få samlad lön i slutet på månaden för alla dina uppdrag under perioden, bra för dig med korta och många uppdrag.

Ta betalt utan eget företag

Smarta funktioner

InstantPay är en enkel tjänst och fungerar utmärkt för RUT tjänster och hanterar även utlägg. Du kan enkelt lägga ihop dina faktura-rader efter behov. Kontantfakturan får din kund via SMS.
Låg avgift

6% avgift

Ta betalt snabbast på marknaden? Mycket möjligt, men vi har fortfarande låga avgifter. InstantPay avgiften är 6% på beloppet exkl. moms.
Ta betalt med Swish

Minsta belopp

Du behöver fakturera utan eget företag med swish för minst 200 kr för att använda InstantPay. t. Vi hjälper dig gärna med coachning om hur du ska maximera ditt arvode.
Trustpilot
Fakturera utan eget företag med Swish, jag vill skapa ett konto!
Få din lön direkt egenanställning

Billfactory är ett egenanställningsföretag som möjliggör att privatpersoner kan fakturera utan att ha eget företag. Vår vision är att bli störst på egenanställning. Vi hjälper människor att jobba med sin passion och driva sina egna idéer utan att syssla med pappersarbete och annan administration. Vi förenklar anställning och företagande eftersom arbetsmarknaden för tjänster förändras i en hög takt. Vi sänker trösklarna för arbete eftersom människor varken behöver anställas av en arbetsgivare eller ha kunskapen att starta eget företag. Vi satsar på en flerspråkig tjänst som många människor kan förstå även om man inte kan det svenska språket, eftersom vi tror att det är en bra möjlighet för sitt första jobb i Sverige. För företagare erbjuder vi möjligheten att anlita kompetens som man själv valt, utan att behöva anställa. Det säkrar produktivitet och förenklar företagares vardag. Vi ser det som vårt uppdrag att göra livet enklare och roligare för människor att driva sina egna idéer till affärer och förverkliga sin strävan efter frihet och att bestämma själv. Vi är bäst på egenanställning, och vi strävar efter att bli störst på egenanställning.

Dela

FacebookLinkedIn Epost