Meny

InstantPay

För dig med privatpersoner som kund och som inte vill vänta med att ta betalt. Ta betalt direkt av din kund och få lön dagen efter. Swish är helt integrerat. Enkelt för dig och enkelt för din kund!

Snabbast på marknaden? Det här är InstantPay

Utför jobbet

InstantPay lämpar sig för dig med privatkunder. Kom överens med din kund. Gör det du är bra på. Tänk på att föranmäla dina uppdrag via ditt konto.

Ta betalt direkt!

Vem vill vänta med att ta betalt? Du skickar en Swish-anmodan i realtid via ditt konto till din kund. Din kund signerar med sitt BankID via sin Swish app och betalar, enkelt för alla!

Lön dagen efter!

Du får lön dagen efter, snabbt eller hur? Du kan även välja att få samlad lön i slutet på månaden för alla dina uppdrag under perioden, bra för dig med korta och många uppdrag.

Smarta funktioner

InstantPay fungerar utmärkt för RUT tjänster och hanterar även utlägg. Du kan enkelt lägga ihop dina faktura-rader efter behov. Kvittot får din kund via SMS.

6% avgift

Är InstantPay snabbast på marknaden? Mycket möjligt, men vi har fortfarande låga avgifter. InstantPay avgiften är 6% på beloppet exkl. moms.

Minsta belopp

Du behöver ta betalt minst 200 kr för att använda InstantPay. Är beloppet mindre än 500 kr tillkommer 30 kr i fast avgift. Vi hjälper dig gärna med coachning om hur du ska maximera ditt arvode.
Trustpilot
Det här lät snabbt och smidigt, jag vill skapa ett konto!

Billfactory är ett egenanställningsföretag som möjliggör att privatpersoner kan fakturera utan att ha eget företag. Vår vision är att bli störst på egenanställning. Vi hjälper människor att jobba med sin passion och driva sina egna idéer utan att syssla med pappersarbete och annan administration. Vi förenklar anställning och företagande eftersom arbetsmarknaden för tjänster förändras i en hög takt. Vi sänker trösklarna för arbete eftersom människor varken behöver anställas av en arbetsgivare eller ha kunskapen att starta eget företag. Vi satsar på en flerspråkig tjänst som många människor kan förstå även om man inte kan det svenska språket, eftersom vi tror att det är en bra möjlighet för sitt första jobb i Sverige. För företagare erbjuder vi möjligheten att anlita kompetens som man själv valt, utan att behöva anställa. Det säkrar produktivitet och förenklar företagares vardag. Vi ser det som vårt uppdrag att göra livet enklare och roligare för människor att driva sina egna idéer till affärer och förverkliga sin strävan efter frihet och att bestämma själv. Vi är bäst på egenanställning, och vi strävar efter att bli störst på egenanställning.