Meny

Instantwage – snabblön

Behöver du lönen express snabbt? Med Instantwage – snabblön får du lönen utbetald inom 24 timmar från godkännande av fakturan och förresten, vem vill vänta på sin lön?

Instantwage – snabblön inom 24h. Det är lön med express fart

Med Instantwage behöver du inte vänta på att kunden betalar fakturan. Du får lön i express fart när fakturan är godkänd av kunden till en avgift på 8%. Det kallar vi snabbt!

Instantwage snabblön

Föranmäl uppdraget

Du behöver föranmäla uppdraget och få det godkänt hos oss. Vi skickar ett projektavtal till din kund för digital påskrift och godkännande.
Instantwage snabblön

Gör det du är bra på

Utför uppdraget med glans enligt överenskommelsen och fokusera på det roliga. Resten tar vi hand om!
Snabb utbetalning egenanställd

Fakturera uppdraget

När du är klar skapar du fakturaunderlaget. Det skickas sedan till kunden för digitalt godkännande med BankID och fakturan skickas därefter!
egenanställd billig avgift

Pengar på kontot

Vi sätter in din snabblön på ditt konto 24 timmar (vardagar) efter fakturan godkänts. Vår avgift är 8% för InstantWage. Se villkor
Det här låter intressant. Jag vill skapa ett kostnadsfritt konto nu!
Citat
Think slow. Act fast.
Buster Keaton

Vill du veta mer om våra tjänster som vi erbjuder? Klicka här

Vill du veta mer om egenanställning? Läs mer på skatteverket.se

Billfactory är ett egenanställningsföretag som möjliggör att privatpersoner kan fakturera utan att ha eget företag. Vår vision är att bli störst på egenanställning. Vi hjälper människor att jobba med sin passion och driva sina egna idéer utan att syssla med pappersarbete och annan administration. Vi förenklar anställning och företagande eftersom arbetsmarknaden för tjänster förändras i en hög takt. Vi sänker trösklarna för arbete eftersom människor varken behöver anställas av en arbetsgivare eller ha kunskapen att starta eget företag. Vi satsar på en flerspråkig tjänst som många människor kan förstå även om man inte kan det svenska språket, eftersom vi tror att det är en bra möjlighet för sitt första jobb i Sverige. För företagare erbjuder vi möjligheten att anlita kompetens som man själv valt, utan att behöva anställa. Det säkrar produktivitet och förenklar företagares vardag. Vi ser det som vårt uppdrag att göra livet enklare och roligare för människor att driva sina egna idéer till affärer och förverkliga sin strävan efter frihet och att bestämma själv. Vi är bäst på egenanställning, och vi strävar efter att bli störst på egenanställning.

Dela

FacebookLinkedIn Epost