Meny

Kontakta oss

Vi strävar efter att alltid bli bättre och att det ska vara enkelt för dig att nå oss. Kontakta oss för att veta mer om egenanställning, eller om du har frågor om vår tjänst.

Cropped portrait of an attractive young female operator sitting in her office

Vi vill hjälpa dig på bästa och snabbaste sätt. Och du, tänk på att din fråga kan finnas besvarad under vanliga frågor & svar 

Inget svar? Ta det lugnt, ta kontakt med oss på det sätt som passar dig bäst så hjälper vi dig

Chatta med oss vardagar Mån – Tors 09:00 – 20:00

Det snabbaste sättet att kontakta oss är via chatt-tjänsten.

Skriv till oss

Använd vårat formulär för att skicka ett meddelande till oss. Vi svarar dig så snart vi kan.

Ring till oss vardagar Mån – Tors 18:00 – 20:00

Du når oss på 08 77 777 94. Vår personal pratar svenska och engelska.
Trustpilot

Använd formuläret för att kontakta oss

Billfactory är ett egenanställningsföretag som möjliggör att privatpersoner kan fakturera utan att ha eget företag. Vår vision är att bli störst på egenanställning. Vi hjälper människor att jobba med sin passion och driva sina egna idéer utan att syssla med pappersarbete och annan administration. Vi förenklar anställning och företagande eftersom arbetsmarknaden för tjänster förändras i en hög takt. Vi sänker trösklarna för arbete eftersom människor varken behöver anställas av en arbetsgivare eller ha kunskapen att starta eget företag. Vi satsar på en flerspråkig tjänst som många människor kan förstå även om man inte kan det svenska språket, eftersom vi tror att det är en bra möjlighet för sitt första jobb i Sverige. För företagare erbjuder vi möjligheten att anlita kompetens som man själv valt, utan att behöva anställa. Det säkrar produktivitet och förenklar företagares vardag. Vi ser det som vårt uppdrag att göra livet enklare och roligare för människor att driva sina egna idéer till affärer och förverkliga sin strävan efter frihet och att bestämma själv. Vi är bäst på egenanställning, kontakta oss för att veta mer.

Dela

FacebookLinkedIn Epost