Meny

Vårt erbjudande

Bäst på egenanställning!

Billfactory är bäst på egenanställning

Är du konsult, egenanställd eller projektanställd idag? Eller funderar du på att börja frilansa? Vi förklarar varför vi är bäst på egenanställning!

Mer i din plånbok

Vi tar 4% i avgift när du fakturerar, klart lägre än våra konkurrenter. Det innebär mer pengar till dig. Du betalar inget för att registrera ett konto hos oss!

Tryggt och säkert

Vi samarbetar med pålitliga partners. Du loggar in med BankID och du är liv- och olycksfall försäkrad samt omfattas av vår ansvarsförsäkring. Det är säkert, tryggt och enkelt för dig.

Kraftfull tjänst

Via ditt konto har du full koll på dina fakturor, kunder, uppdrag och lönebesked. Allt sker digitalt och du får automatiska uppdateringar för alla händelser. Vi hanterar RUT, utlägg, milersättningar och traktamenten.

InstantPay – snabbast på marknaden?

Har du privatkunder och vill ta betalt direkt i realtid? Med InstantPay får du lön dagen efter att du tagit betalt av din kund. Tjänsten är helt integrerad med Swish – enkelt för dig och din kund. Läs mer här!

Fakturera i valfri valuta

Du kanske har utländska kunder? Inget problem – hos oss kan du fakturera i de vanligaste valutorna som USD, EUR, DKK, NOK och GBP. Har du behov av annan valuta? Vi löser det också!

Uppdragsavtal med din kund

Vi har gjort det enkelt för dig – via ditt konto skapar du upp uppdragsavtal med din kund – det blir tryggt för dig och det säkerställer att du får betalt.

Flerspråkig tjänst

Vi vill att så många som möjligt ska få chansen att vara egenanställda. Därför finns vi på flera språk än våra konkurrenter. Vi tror det kan hjälpa många till sitt första riktiga jobb i Sverige.

Nätverkande

Vi vet att nätverk är en stor framgångsfaktor på arbetsmarknaden. Vi hjälper till att skapa de relationer som krävs för att skapa affärer.

Support

Vi finns här för er skull, ta kontakt med oss via chat, email eller telefon om du har frågor eller om du vill ha tips om hur du kan bli framgångsrik som egenanställd.
Härligt, jag vill skapa konto och köra igång!
Trustpilot
Räkna ut din lön
Se hur mycket lön du får ut efter skatt (inkl. semesterersättning)
Ett fakturabelopp på kr ger dig 5000 kr i lön efter skatt.
Se hur vi har räknat
Fakturasumma (exkl. moms)
 kr
billfactory avgift
-
 kr
Arbetsgivaravgift
-
 kr
Din lön (brutto)
=
 kr
Inkomstskatt
-
 kr
Din lön (netto)
=
 kr

Billfactory är ett egenanställningsföretag som möjliggör att privatpersoner kan fakturera utan att ha eget företag. Vår vision är att bli störst på egenanställning. Vi hjälper människor att jobba med sin passion och driva sina egna idéer utan att syssla med pappersarbete och annan administration. Vi förenklar anställning och företagande eftersom arbetsmarknaden för tjänster förändras i en hög takt. Vi sänker trösklarna för arbete eftersom människor varken behöver anställas av en arbetsgivare eller ha kunskapen att starta eget företag. Vi satsar på en flerspråkig tjänst som många människor kan förstå även om man inte kan det svenska språket, eftersom vi tror att det är en bra möjlighet för sitt första jobb i Sverige. För företagare erbjuder vi möjligheten att anlita kompetens som man själv valt, utan att behöva anställa. Det säkrar produktivitet och förenklar företagares vardag. Vi ser det som vårt uppdrag att göra livet enklare och roligare för människor att driva sina egna idéer till affärer och förverkliga sin strävan efter frihet och att bestämma själv. Vi är bäst på egenanställning, och vi strävar efter att bli störst på egenanställning.